Home › Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring

Bremmer Boomkwekerijen B.V., is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Uiteraard worden deze gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verzameld, verwerkt en gebruikt. Wij houden ons daarbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Uitvoeringswet AVG.

De Privacyverklaring kan van tijd tot tijd wijzigen. Wij publiceren te allen tijde de laatste versie op onze website.

Functionaris Gegevensbescherming
Bremmer Boomkwekerijen B.V. heeft geen Functionaris Gegevensbescherming aangesteld. Zij heeft wel een medewerker aangewezen die als eerste aanspreekpunt geldt waar het gaat om privacy en persoonsgegevens. Het betreft de heer Cornelis Bremmer. Het volledige adres vindt u onderaan deze verklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Bremmer Boomkwekerijen B.V. verwerkt uw persoonsgegevens als u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voorletters/voornaam en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Functienaam
  • Bedrijfsnaam
  • Contactpersoon bedrijf
  • Adresgegevens woon-/vestigingsplaats
  • Adresgegevens factuur-/postadres
  • Kamer van Koophandel-nummer
  • BTW-nummer
  • Telefoonnummer (mobiel en vast)
  • E-mailadres
  • IP-adres/internetadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld bij sollicitatie, geboorte of overlijden, in correspondentie en telefonisch.
  • Bankrekeningnummer

Met welk doel verwerken wij persoonsgegevens
Bremmer Boomkwekerijen B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om uw betaling af te handelen
  • Voor het verzenden van onze nieuwsbrief en/of mailing
  • Om u te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Om contact met u op te nemen via telefoon of e-mail als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om uw sollicitatie/stageverzoeken af te handelen
  • Bremmer Boomkwekerijen B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte of gegevens voor een personeelsdossier/loonstrook.

Geautomatiseerde besluitvorming
Wij nemen op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bremmer Boomkwekerijen B.V.) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Bremmer Boomkwekerijen B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is voor het doel van de gegevensverwerking dan wel op grond van de Archiefwet is vereist.

Delen van persoonsgegevens met derden
Bremmer Boomkwekerijen B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Cookies, of vergelijkbare technieken
Bremmer Boomkwekerijen B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Bremmer Boomkwekerijen B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Uw gegevens worden opgeslagen op de eigen beveiligde server van Bremmer Boomkwekerijen B.V. . Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neemt u dan a.u.b. contact met ons op.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Bremmer Boomkwekerijen B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen per e-mail.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Bedrijfsbeveiliging
Bremmer Boomkwekerijen B.V. heeft verschillende maatregelen genomen als het gaat om diefstalpreventie. Naast toegangssluiting en een alarmsysteem maken we gebruik van cameratoezicht. De beelden van deze camera's worden automatisch vernietigd na vier weken. Indien op de beelden bijvoorbeeld diefstal wordt vastgelegd worden de beelden bewaard tot het geschil of gerechtelijke procedure is afgehandeld.

Doel van camera beveiliging
Het primaire doel van het camera beveiliging is diefstalpreventie.

Van wie worden persoonsgegevens verwerkt?
Chauffeurs, werknemers en overige bezoekers.

Wie zijn de ontvangers van de persoonsgegevens?
De camerabeelden worden alleen indien noodzakelijk bekeken door de eigenaren of medewerkers van Bremmer Boomkwekerijen B.V. en niet gedeeld met derden.

Overige beveiligingsmaatregelen
Geautomatiseerde sluiting van het bedrijfsterrein en een alarmsysteem.

Contactgegevens
Bezoekadres: Henegouwernesse 14, 2741 LJ Waddinxveen
Postadres: Kromme Esse 6d, 2741 KP Waddinxveen
T +31 182 61 29 28
I http://www.bremmer-boomkwekerijen.nl
E info@bremmer-boomkwekerijen.nl

Laatst bijgewerkt: oktober 2018